Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سربازان بخشی از بدنه‌ اصلی نیروهای مسلح نظامی و انتظامی هستند که برای ایجاد و حفظ امنیت در کشور و نظم اجتماعی مدتی را در اختیار نیروهای مسلح قرار می گیرند. این امر در تمامی کشورهای مختلف با اهداف و عبارت های متفاوتی از قبیل خدمت ضرورت، سرباز حرفه ای، سرباز داوطلبی مطرح بوده و اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افرادی که مشمول خدمت سربازی شده اند و متاهل هستند ترس بسیاری از خدمت سربازی دارند زیرا کسانی که متاهل هستند نسبت به کسانی که مشمول خدمت سربازی هستند و متاهل نیستند شرایط و نحوه گذراندن دوران خدمت سربازیشان متفاوت است.

همین نگرانی‌ها و سوالات مختلف برای شرایط دوران خدمت سربازان متاهل سبب شد تا به این موضوع بپردازیم و جنبه‌های مختلف شرایط سربازی و تسهیلاتی که ستادکل نیروهای مسلح برای سربازان در نظر گرفته اند را بررسی کنیم.

سردار موسی کمالی رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح در تشریح شرایط ویژه‌ای که برای سربازان متاهل در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: سربازان متأهل چه افرادی که قبل از سربازی متاهل شده‌اند و چه افرادی که حین خدمت ازدواج می کنند باید در شهر محل سکونت همسرشان به کارگیری شوند.

سربازان متأهل به ازای هر فرزند تا سه ماه کسری برخوردار می شوند

وی افزود: سربازان متأهل مانند پایورها (رسمی ها) از سالی ۳۰ روز مرخصی یعنی ماهی ۲.۵ روز برخوردار هستند.

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح سربازان متأهل حداقل هفته ای سه روز بعد از ساعات اداری باید مرخص شوند و این جز مرخصی شان حساب نمی شود.

کمالی با اشاره به شرایط کسرخدمت برای سربازان متاهل گفت: سربازان متأهل به ازای هر فرزند تا سه ماه کسری برخوردار می شوند.

به ازای هر فرزند سه ماه کسر خدمت

وی ادامه داد: افرادی که غایب هستند اگر تا ۹۵/۰۲/۳۰ غیب کرده باشند و الان خودشان را برای سربازی معرفی کنند می توانند از این کسری (سه ماه برای هر فرزند) برخوردار شوند.

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: بعضاً ما داریم کسی که ۴-۵ فرزند دارد و برای سربازی خودش را معرفی می کند و ۱۵ ماه کسری خدمت می خورد.

کمالی تاکید کرد: باز این نکته را تأکید می کنم که این نوع کسر خدمت شامل غایبینی می شود که تا ۹۵/۰۲/۳۰ غیبت کرده باشند، اگر کسی بعد از این تاریخ غیبت کرده و یا در آینده غیبت کند و بعد صاحب فرزند شود، کسری به آن تعلق نمی گیرد.

سربازان متاهل هم از حق عائله و حق فرزند برخوردار هستند

وی با اشاره به تعلق گرفتن و یا عدم تعلق پرداخت حق عائله مندی به سربازان گفت: کارکنان وظیفه مثل کارکنان پایور و یا همان رسمی دارای حق عائله مندی همسر و حق فرزند هستند و تمامی این حقوق به آنها تعلق می‌گیرد.

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح یادآورد شد: اولویت در اعزام به دوره های آموزشی مهارت آموزی با سربازان متاهل است، سربازان متأهل برای این دوره‌ها دارای اولویت اعزام هستند.

سربازان متاهل در اولویت گرفتن امریه هستند

کمالی با اشاره به وضعیت امریه گرفتن دستگاه‌های دولتی از سربازان متاهل گفت: سربازان متأهل برای گرفتن امریه در اولویت قرار دارند و این موضوع به تمامی دستگاه‌های دولتی هم ابلاغ شده است.

وی با اشاره به هدیه‌ای که برای ازدواج و یا صاحب فرزند شدن برای سربازان در نظر گرفته شده است، گفت: اگر سربازان حین خدمت ازدواج کنند و یا صاحب فرزند شوند به میزان نصف هدیه ای که به سربازان کادر یا پایور داده می شود، به آن سربازان هم داده می شود.

اگر سربازان حین خدمت ازدواج کنند و یا صاحب فرزند شوند به میزان نصف هدیه ای که به سربازان کادر یا پایور داده می شود، به آن سربازان هم داده می شود

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح گفت: سربازان متأهل اگر در حین خدمت صاحب فرزند شوند به آنها دو هفته مرخصی تشویقی تعلق می‌گیرد که می‌توانند از آن استفاده می کنند.

کمالی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر سربازی مراسم عروسی اش در دوران سربازی‌اش باشد، آیا به او مرخصی جداگانه داده می شود یا خیر؟ گفت: این موضوع، قانون خاصی ندارد ولی به فرماندهان اختیارداده شده که به سربازان مرخصی تشویقی بدهند و معمولا فرماندها برای انجام این امر مساعدت دارند.

پایه حقوق سرباز متاهل با سرباز مجرد برابر است ولی دریافتی شان فرق دارد

وی درباره اینکه آیا تفاوتی بین حقوق سربازان متاهل و مجرد است، گفت: حقوق پایه سربازها تقریبا با همدیگر برابر است، البته پایه حقوق‌ها بر اساس مناطقی که سربازان خدمت می‌کنند است.

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: سربازان مناطق عادی ۲۰ درصد، سربازان مناطق محروم و بد آب و هوا ۳۵ درصد، سربازان مناطق عملیاتی بین ۴۲ تا ۵۰ درصد است و سربازان متاهل تحت پوشش کمیته امداد ۱۰۰ درصد از آن ۶۰ تا ۹۰ درصد حداقل حقوق را می گیرند.

کمالی گفت: سرباز متاهل به دلیل اینکه هم حق عائله مندی و هم حق فرزند می گیرد در نهایت حقوقش نسبت به سرباز مجرد بیشتر می شود.

وی یادآور شد: سرباز متأهل تحت پوشش کمیته امداد ۱۰۰ درصد از ۶۰ تا ۹۰ درصد حداقل حقوق پایوران رسمی را می گیرد.

حقوق سربازان بر چه اساسی است؟

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تفاوت حقوق سربازان بر چه اساسی است، گفت: تفاوت حقوق سربازان به دو عامل بستگی دارد، یک عامل درجه و دو عامل منطقه عملیاتی است.

کمالی عنوان کرد: سربازان مناطق عادی با ضریب ۲۰ درصد، سربازان مناطق محروم و بد آب و هوا با ضریب ۳۵ درصد و سربازان مناطق عملیاتی با ضریبی بین ۴۲ تا ۵۰ درصد حقوق‌هایشان تعیین می‌شود.

سربازان مناطق عادی با ضریب ۲۰ درصد، سربازان مناطق محروم و بد آب و هوا با ضریب ۳۵ درصد و سربازان مناطق عملیاتی با ضریبی بین ۴۲ تا ۵۰ درصد حقوق‌هایشان تعیین می‌شود

وی یادآور شد: درجه هر سرباز هم بر اساس میزان تحصیلاتش تعیین می شود و هر مشمولی که برای سربازی اعلام حضور می کند بعد از بررسی تحصیلات یک درجه بر اساس تحصیلات به او داده می شود.

حقوق سربازان بین ۲۰ تا ۱۰۰ آن ۶۰ تا ۹۰ درصد حداقل حقوق پایوران رسمی است

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: حقوق سربازان باید نسبت یک تناسب خاصی به حداقل حقوق پایوران رسمی باشد، یعنی طبق قانون باید حداقل ۶۰ درصد و حداکثر ۹۰ درصد حقوق پایوران رسمی باشد که این بازده طبق درجه به سربازان تعلق می گیرد.

وی افزود: البته ذکر این نکته ضروری است که تعیین و پرداخت حقوق سربازان براساس اعتبارات سالانه انجام می شود و ستاد کل نیروهای مسلح سلیقه ای حقوق ها را پرداخت نمی کند.

مهر

انتهای پیام/

20 / 20 سرباری سردار موسی کمالی سربازان متاهل امریه سربازی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سردار موسی کمالی سربازان متاهل امریه سربازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۱۳۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به کارمندان؛ حقوق بگیران حق دریافت هدیه ندارند!

دفتر تعالی فرهنگ سازمانی و سلامت اداری سازمان اداری و استخدامی با ابلاغ بخشنامه‌ای به دستگاه‌های اجرایی، موضوع ماده ۹۱ قانون مدیریت خدمات کشوری را در خصوص ممنوعیت رشوه، سوء استفاده از مقام اداری و دریافت هر گونه امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه متذکر شد.

به گزارش ایسنا، در این بخشنامه به علت وجود تعارض منافع جدی، دریافت هر گونه هدیه به هر شکل و تحت هر عنوان توسط کارکنان دولت در همه سطوح و در شئون مختلف اداری از جمله حوزه‌های ارزیابی عملکرد، نظارت و بازرسی، صدور مجوز، مالی و پشتیبانی در خصوص مناقصه، مزایده، عقد قرارداد و نظایر آن از افراد، سازمان‌ها، شرکت‌ها، موسسات و نهاد‌های عمومی دولتی و غیردولتی ممنوع اعلام شده است.

بر اساس ماده ۹۱ قانون مدیریت خدمات کشوری، اخذ رشوه و سوء استفاده از مقام اداری ممنوع است و استفاده از هرگونه امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه در مقابل انجام وظایف اداری و وظایف مرتبط با شغل توسط کارمندان دستگاه‌های اجرایی در تمام سطوح از افراد حقیقی و حقوقی به جز دستگاه ذیربط خود تخلف محسوب می‌شود.

همچنین طبق این بخشنامه، بر اساس ماده ۹۰ قانون مدیریت خدمات کشوری، کارمندان دستگاه‌های اجرایی موظف هستند که وظایف خود را با دقت، سرعت، صداقت، امانت، گشاده‌رویی، انصاف و تبعیت از قوانین و مقررات عمومی و اختصاصی دستگاه مربوطه انجام دهند و در مقابل عموم مراجعان به طور یکسان و دستگاه ذی‌ربط پاسخگو باشند.

سازمان اداری و استخدامی کشور با تاکید بر لزوم رعایت این بخشنامه و انجام مراقبت و رصد مستمر موضوع در تمامی سطوح ستادی و واحد‌های تابعه، تاکید کرد که در صورت مشاهده موارد تخلف، افراد خاطی اعم از دهنده و گیرنده هدیه، باید جهت طی مراحل قانونی به بالاترین مقام دستگاه اجرایی یا مقامات و مدیران مجاز یا هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری و یا مراجع قضایی معرفی شوند.

بخشنامه صادره در پایان، مطابق ماده ۹۲ قانون مدیریت خدمات کشوری، مسئولیت نظارت و کنترل و حفظ روابط سالم کارمندان در انجام وظایف محوله را مدیران و سرپرستان بلافصل عنوان و تاکید کرده که در مورد عملکرد آنان باید پاسخگو باشند و در صورتی که این موضوع در حیطه مدیریت مسئولان مزبور مشاهده و اثبات شود، علاوه بر برخورد با کارمندان خاطی، با مدیران و سرپرستان کارمندان نیز که در جلوگیری از این موضوع اهمال کرده باشند نیز مطابق قوانین مربوط، رفتار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • نقش دولت در دریافت زیرمیزی توسط پزشکان
  • حقوق و بیمه کارگران شهرداری بندرعباس به روز شد
  • هشدار به کارمندان؛ حقوق بگیران حق دریافت هدیه ندارند!
  • افزایش انگیزه سرمایه انسانی، اولویت وزارت نفت
  • از دریافتی یک میلیونی تا مشکل اشتغال ملی‌پوش پارادوومیدانی خوزستانی
  • اولویت شوراها در شهریار گره‌گشایی مشکلات مردم باشد
  • میانگین مدت خدمت سربازان اعلام شد
  • سربازان زن صهیونیست دچار حملات پانیک می‌شوند