Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار موسی کمالی رئیس اداره سرمایه انسانی ستاد کل نیرو‌های مسلح در گفتگو با خبرنگار حوزه نظام وظیفه گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره مشکل به وجود آمده برای کسر خدمت‌های سربازی مربوط به فرزندان کارکنان دولت در مناطق امنیتی زمان جنگ تحمیلی اظهار کرد: برابر مصوبه‌ ستاد کل نیرو‌های مسلح، ۵۰ درصد از خدمت فرزندان کارکنان دولت در مناطق عملیات امنیتی زمان جنگ مشمول کسر خدمت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید؛ توضیحات سردار کمالی درباره گذراندن دوران خدمت سربازی در بنگاه‌های اقتصادی

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیرو‌های مسلح افزود: در همین راستا جلسه مشترک میان معاونت نیروی انسانی ستاد کل نیرو‌های مسلح و معاونت نیروی انسانی سازمان بسیج برگزار شد و ابهامات مطرح شده در این خصوص بررسی و برطرف شد..

وی ادامه داد: قرار است محاسبه کسر خدمت کارکنان دولت با معرفی افراد واجد شرایط از سوی وزارتخانه‌ها در اسرع وقت آغاز شود و هیچ مانعی در این رابطه وجود ندارد.

 سردار کمالی با اشاره به اینکه حقوق سربازان متاهل تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) 70 درصد حداقل حقوق کارکنان دولت است گفت: حداقل حقوق کارکنان دولت تعیین شد و حدود ۹۰۰ هزار تومان در ماه به سربازان متاهل تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) تعلق می گیرد. این مورد بزودی اجرا می‌شود.

 رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیرو‌های مسلح درباره نحوه احراز مشمولان دریافت کمک معیشت اعلام کرد.  بر این اساس شرایط نحوه احراز مشمولان دریافت کمک معیشت به شرح زیر است؛

الف) احراز سوابق:

۱. تایید سوابق جبهه متقاضی توسط مراجع ذیصلاح (ادارات ایثارگران نیرو‌های مسلح)

۲. ارایه تصویر پایان ماموریت در جبهه

ب) احراز اعسار:

۱. سرکشی از منزل متقاضی، بررسی وضعیت معیشتی و تهیه گزارش مددکاری ایثارگران رده مربوطه

۲. اخذ استعلامات شامل بنیاد شهید و امورایثارگران، سازمان بازنشستگی ن. م.، سازمان بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و سایر صندوق‌های بیمه‌ای (مبتنی بر ۱- مدت سابقه پرداخت بیمه ۲- دریافت و یا عدم دریافت مستمری)

ج) احراز درصد جانبازی:

۱. براساس تاییدیه بنیاد شهید و امور ایثارگران

د) مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده:

۱. تکمیل برگه درخواست فردی توسط مشمول و ارجاع به مددکار توسط رده ایثارگران

۲. گزارش مددکاری

۳. استعلامات اخذ شده از صندوق‌های بازنشستگی

۴. گواهی سابقه حضور درجبهه به همراه تصویر پایانی از یگان اعزام کننده برای هر اعزام

۵. برگه تعهدنامه کتبی مبنی بر عدم درآمد بالاتر از حداقل معیشت، که معادل ۵۰ درصدحداقل حقوق کارکنان دولت بوده و هرساله توسط دولت تعیین و اعلام می‌گردد.

۶. تصویر کارت ملی، صفحه اول و دوم شناسنامه رزمنده و تمام اعضای خانواده

۷. برگه ایجادی (برگه‌ای است که توسط ادارات ایثارگران نیرو‌های مسلح در استان‌ها تهیه می‌شود)

۸. گردشکار رده استان (شامل تایید پایین‌ترین رده تا بالاترین رده در استان)

۹. گواهی مجروحیت و گواهی درصد جانبازی (صادره از بنیاد شهید) برای جانبازان

شرایط دریافت کمک معیشت رزمندگان و جانبازان معسر نیز به شرح زیر است؛

۱- رزمندگان بسیجی معسر

۲- بسیجیان جانباز زیر ۲۵ درصد معسر

۳- سربازان جانباز معسر دفاع مقدس دارای جانبازی ۲۴-۵ درصد

مشمولان دارای چه شرایطی هستند؛

۱- رزمندگان بسیجی معسر باید حداقل سابقه شش ماه حضور درجبهه داشته باشند (از تاریخ ۵۹/۶/۳۱ الی ۶۷/۵/۲۷)

۲- جانبازان دفاع مقدس که دارای جانبازی ۵ تا ۲۴ درصد بوده معسر نیز باشند. درصد جانبازی مورد تایید بنیاد شهید ملاک می‌باشد.

تعریف معسر:
معسر به فردی اطلاق می‌شود که فاقد شغل و درآمد و بیمه بوده و قادر به تأمین حداقل معیشت و اداره زندگی خود نباشد.

توضیح ۱: منظور از حداقل معیشت، ۵۰ درصدحداقل حقوق کارکنان دولت است که هرساله توسط دولت تعیین و اعلام می‌گردد.

توضیح ۲: رزمندگان و جانبازانی که همسر آنان از یکی از دستگاه‌های دولتی و یا غیردولتی و یا صندوق‌های بازنشستگی حقوق و یا مستمری دریافت می‌کنند مشمول این طرح نمی‌گردند.

انتهای پیام/

نحوه احراز مشمولان دریافت کمک معیشت چگونه است؟

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سربازی ستاد کل نیروهای مسلح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۶۴۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارکنان دولت حق دریافت هدیه را نخواهند داشت

به گزارش تابناک، دفتر تعالی فرهنگ سازمانی و سلامت اداری این سازمان، ۱۱ اردیبهشت‌ماه با ابلاغ بخشنامه‌ای به دستگاه‌های اجرایی، موضوع ماده ۹۱ قانون مدیریت خدمات کشوری را در خصوص ممنوعیت رشوه، سوءاستفاده از مقام اداری و دریافت هر گونه امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه متذکر شد.

در این بخشنامه به علت وجود تعارض منافع جدی، دریافت هر گونه هدیه به هر شکل و تحت هر عنوان توسط کارکنان دولت در همه سطوح و در شئون مختلف اداری از جمله حوزه‌های ارزیابی عملکرد، نظارت و بازرسی، صدور مجوز، مالی و پشتیبانی در خصوص مناقصه، مزایده، عقد قرارداد و نظایر آن از افراد، سازمان‌ها، شرکت‌ها، موسسات و نهادهای عمومی دولتی و غیردولتی ممنوع اعلام شده است.

براساس ماده ۹۱ قانون مدیریت خدمات کشوری، اخذ رشوه و سوءاستفاده از مقام اداری ممنوع است و استفاده از هرگونه امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه در مقابل انجام وظایف اداری و وظایف مرتبط با شغل توسط کارمندان دستگاه‌های اجرایی در تمام سطوح از افراد حقیقی و حقوقی به جز دستگاه ذی‌ربط خود تخلف محسوب می‌شود.

این بخشنامه همچنین یادآور می‌شود که براساس ماده ۹۰ قانون مدیریت خدمات کشوری، کارمندان دستگاه‌های اجرایی موظف هستند که وظایف خود را با دقت، سرعت، صداقت، امانت، گشاده‌رویی، انصاف و تبعیت از قوانین و مقررات عمومی و اختصاصی دستگاه مربوطه انجام دهند و در مقابل عموم مراجعان به‌طور یکسان و دستگاه ذی‌ربط پاسخگو باشند.

دفتر تعالی فرهنگ سازمانی و سلامت اداری سازمان اداری و استخدامی کشور با تاکید بر لزوم رعایت این بخشنامه و انجام مراقبت و رصد مستمر موضوع در تمامی سطوح ستادی و واحدهای تابعه، تصریح می‌کند که در صورت مشاهده موارد تخلف، افراد خاطی اعم از دهنده و گیرنده هدیه، باید جهت طی مراحل قانونی به بالاترین مقام دستگاه اجرایی یا مقامات و مدیران مجاز یا هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری یا مراجع قضایی معرفی شوند.

بخشنامه صادره در پایان، مطابق ماده ۹۲ قانون مدیریت خدمات کشوری، مسئولیت نظارت و کنترل و حفظ روابط سالم کارمندان در انجام وظایف محوله را مدیران و سرپرستان بلافصل عنوان کرده و تاکید می‌کند که در مورد عملکرد آنان باید پاسخگو باشند و در صورتی که این موضوع در حیطه مدیریت مسئولان مزبور مشاهده و اثبات شود، علاوه بر برخورد با کارمندان خاطی، با مدیران و سرپرستان کارمندان نیز که در جلوگیری از این موضوع اهمال کرده باشند مطابق قوانین مربوط، رفتار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است
  • نرخ سود بین بانکی تغییر کرد/ جزییات
  • تصویب افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | حقوق حداقل‌بگیران چند درصد افزایش می یابد؟
  • امیر نصیرزاده: «وعده صادق» معادلات بین المللی را تغییر داد
  • کارکنان دولت حق دریافت هدیه را نخواهند داشت
  • سرلشکر باقری: وضعیت منطقه قبل و بعد از «وعده صادق» تغییر کرده است
  • میانگین مدت خدمت سربازان اعلام شد